Hirdetés

Nagyon érdekes lesz a Samsung Galaxy A9 Pro



|

Október 11-én mutatkozik be a készülék, elvileg négy hátlapi kamerával és a Qualcomm Snapdragon 710 lapkájával.

Hirdetés

A Samsung október 11-én mutatja be a legújabb okostelefonját, ami elvileg Galaxy A9 Pro névre hallgat majd. Ez új korszakot nyit a széria történetében, ugyanis a világon elsőként már négy hátlapi kamerát kap az eszköz. 

Hirdetés

A szivárgások szerint ez lesz ráadásul a Samsung első készüléke, amelybe a Qualcomm új, Snapdragon 710-es lapkája kerül. Ha ez valóban így lesz, akkor a kínálatban a Galaxy A8 és a Galaxy A8+ fölött helyezkedik majd el az új modell. 

Hivatalos fotók vagy renderelt képek egyelőre nem kerültek elő, de a pletykák szerint a Samsung a Galaxy A9 Star készülékéről mintázza a legújabb modellt. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra kerül majd, feltéve, hogy nem a kijelzőben kap helyet. A kamerák a bal felső sarokba költözhetnek. A szokatlan hátlap ellenére az előlap a Galaxy szériából ismert megjelenést kapja. 

A Samsung minden bizonnyal a Huawei Mate 20 eladásait is megzavarhatja, elvégre a tripla hátsó kamerás okostelefon ellen már négy kamerával áll ki az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.