Hirdetés

Nagyon hosszú üzemidőt ígérnek az új Huawei okosórák



|

Akár 2 hetes üzemidő is összejöhet a Huawei új Watch GT Active és Elegant viselhető eszközein.

Hirdetés

A Huawei tegnap nem csak a P30 és a P30 Pro csúcsmobiljait mutatta be, hanem a viselhető eszközeinek a kínálatát is frissítette. Megérkezett a Huawei Watch GT Active és a Huawei Watch GT Elegant. Az előbbi nagyon hasonló specifikációkkal rendelkezik, mint az eredeti Watch GT, de a ház kissé eltérő. 

Hirdetés

Az Active modellnél ugyanarra a 2 hetes üzemidőre lehet számítani, de aki az Elegant változat mellett dönt, annak be kell érnie (egy töltéssel) 7 napos üzemidővel. A Watch GT Active 46 milliméteres, míg a Watch GT Elegant 42 milliméteres. 

Mindkét okosórában van GPS, Bluetooth, gyorsulásmérő, giroszkóp, magnetométer, optikai pulzusmérő, fényérzékelő és barométer. Ugyancsak mindkettőt 5ATM-es vízállóság jellemzi. 

Némi negatívum, hogy a 2 hetes üzemidőt csak akkor lehet elérni, ha a pulzusfigyelés hetente csak 90 percen át aktív. Ellenkező esetben az üzemidő egy hétnél rövidebb lesz (ami még mindig nem rossz). 

A Huawei saját rendszert használó, Android 4.4-től és iOS 9-től okostelefonhoz csatlakoztatható okosóráit 249 és 229 euróért lehet majd hazavinni, a következő hetekben válnak elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.