Hirdetés

Nagyon ijesztőnek tűnik, de van értelme ennek az arcunkra tapadó kütyünek



|

Biztonságosabb és diszkrétebb lehet a metaverzum tőle, bár kívülről nézve ez nehezen hihető.

Hirdetés

Az aktív zajszűréssel (ANC) rendelkező fej- és fülhallgatókat már megszoktuk, sok éve velünk vannak és egyre jobban működnek, de mi van akkor, ha nem a külső hangokat, hanem a saját beszédünket szeretnénk anélkül továbbítani, hogy azt hallaná a környezetünk?

Valószínűleg ez a kérdés is felmerült a Shiftall székhelyén, akik végül elkészítették a Mutalkot, egy újabb perifériát, ami még hatásosabbá teszi a multiverzumot (vagy legalábbis a környezetünknek kevésbé zavaróvá).

A Panasonic leányvállalata nem csak azért készítette a Mutalkot, hogy a virtuális világ szerelmeseit kielégítse, az eszköz ugyanis egyszerű Bluetooth kapcsolatot használ és egyszerű mikrofonként is alkalmazható.

Hirdetés

A különleges és kissé talán bizarr kinézetű eszköz leírása szerint 30 dB-lel tudja csökkenteni a beszéd erejét, így a hétköznapi hangerő csupán halk suttogásként hallatszik.

A Mutalk észreveszi, ha a tulajdonosa felcsatolta a "szájtakarót" és azonnal sugározni kezdi a beszédet, így nem kell azon aggódni, hogy az üzenet nem ér célba, közben a figyelő szemek és fülek elől sem kell többé bújkálni. A Shiftall még nem tette elérhetővé a Mutalkot, a megjelenésig azonban már nem lehet sok hátra, a bolti ára pedig valahol 140 amerikai dollár környékén lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.