Hirdetés

Nagyon jó dolog az okos ajtócsengő, kivéve ha kigyullad



|

Sok veszélyt rejtenek az okoseszközök, de arra azért nem számítanak a legtöbben, hogy egy ajtócsengő kigyullad, ha rosszul szerelik fel.

Hirdetés

Az okosotthonokba szánt eszközök piacán az egyik legnagyobb márka az Amazon tulajdonában lévő Ring. A cég videós ajtócsengőit nagyon sokan használják, most azonban visszahívja a termékeit a gyártó, mert azok kigyulladhatnak.

Sokszor hallunk róla, hogy milyen sok sebből véreznek és mennyire sérülékenyek az okoseszközök, de arra azért senki nem gondol, hogy ki is gyulladhatnak. 

Most mindenesetre nem azzal van gond, hogy a hackerek távolról teszik tönkre az eszközöket.

Hirdetés

Jelen esetben a helytelen felszerelés okozza a problémát, ilyen esetben a Ring ajtócsengők túlmelegedhetnek, és már 23 esetben ki is gyulladtak. A Ring 350 000 darab második-generációs terméket hív vissza

A Ring szerint a helyesen telepített eszközöknél nem kell aggódni, csak akkor van gond, ha rossz csavarokkal rögzítik a terméket. Az ilyen termékeknél tehát különösen fontos az útmutató követése, mert a szó szoros értelmében égő, ha nem jól rakjuk össze a dolgokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.