Hirdetés

Nagyon kényelmes funkcióval újít az androidos Chrome



|

Betekintő funkciót kap a Google androidos böngészője, így könnyebben boldogulhatunk majd a hivatkozásokkal.

Hirdetés

Hasznos és kényelmes funkcióval bővül hamarosan a Google androidos Chrome böngészője, amelybe megérkezik a Sneak Peek új lap. 

Hirdetés

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy hosszan nyomva tartott egy oldalon egy hivatkozást, majd megnyitotta azt új lapon, ezután pedig arra eszmélt, hogy nincs semmi érdekes az új oldalon. Ekkor persze vissza kellett térni az előző oldalra. 

A felesleges műveletek elkerülésében segítene a Sneak Peek funkció, amely egyszerűsítené és kényelmesebbé tenné az előbb említett folyamatot. Az új oldalakra úgy lehet betekinteni, hogy nem kell elhagyni a jelenlegi képernyőt. 

A linket nyomva tartva ehhez elég a Sneak Peek funkciót választani az új lapon való megnyitás helyett. Ezután a képernyő alján, egy felugró rétegben nyílik meg a tartalom. Felfelé simítva aztán a teljes oldal elérhetővé válik, de új lapot nem kell nyitni. Hasonló ez a Chrome-ban való gyorskereséshez, ami a szavak kijelölésekor használható. 

Egyes felhasználóknál már most elérhető a funkció, a többieknek várniuk kell. Aki türelmetlen, az a Dev és a Canary verziókban már most életre keltheti a funkciót manuálisan, ha a chrome://flags oldalon rákeres a Sneak kifejezésre, majd engedélyezi a beállítást, és újraindítja a Chrome-ot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.