Hirdetés

Nagyon kicsi okostelefont keresel?



|

A Jelly Android Nougatot futtat, 4G-képes, de szokatlanul kicsi.

Hirdetés

Sokan hiányolják manapság a kisebb méretű okostelefonokat, amelyek könnyen elférnek tenyérben és zsebben egyaránt. Aki így érez, annak telitalálat lehet a Jelly. Állítólag ez lesz a legkisebb 4G-képes okostelefon. 

Hirdetés

A 92,3 x 43 x 13,3 milliméteres készülék egy 240 x 320-as felbontású, 2,45 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Miközben a mai eszközökhöz mérten játéknak hat, addig egy igazi okostelefon, ami Android 7.0 Nougatot futtat. 

Belül egy négymagos, 1,1 GHz-es processzort tartogat. A sima verzió 1 GB RAM-ot és 8 GB tárhelyet kapott, míg a Pro 2 GB RAM-ot és 16 GB tárhelyet. Egyforma viszont a 8 és 2 megapixeles kamera, a dual-SIM-támogatás, a GPS, a WiFi, a Bluetooth 4.0 és a 950 mAh-s akkumulátor. 

A Jellyt a kínai Unihertz gyártja, a Kickstarteren keresztül rendelhető, 59 dollártól. A kampány a kitűzött célt 1 órán belül elérte. A készülék megjelenésére augusztusban lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.