Hirdetés

Nagyon komoly meglepetést okozhat január 24-én a Vivo



|

Egyedi formatervezésű okostelefont készül bemutatni a Vivo: a készülék részleteiben a vízcseppre hasonlíthat.

Hirdetés

A modern zászlóshajókat egyre kevesebb dolog különbözteti meg. Általában csak a kijelző méretében, a szenzorsáv típusában és a kamerák elrendezésében akad némi eltérés. A kínai Vivo ezen próbál meg változtatni. 

Hirdetés

Legutóbb a Vivo dupla kijelzős okostelefont villantott, most azonban még tovább menne. Nem is olyan régen egy vízcsepp kódnevet emlegető kedvcsinálót tett közzé. Ebből sajnos nem sok dolog derült ki, de a jó hír az, hogy már nem kell sokáig várnunk a rejtélyes újdonságra. 

Az általában megbízható információkat szivárogtató Ice Universe hozzájutott egy újabb Vivo poszterhez, amit a Twitteren persze közzé is tett. Ez alapján a vízcseppet idéző dizájnt január 24-én látjuk majd meg. 

A jelenlegi tippek szerint a készülék háza egyben lesz, és tökéletes átmenetet kapunk a hátlap és a kijelző között. Azt senki sem tudja, hogy vajon miként lehet egy ilyen eszközt össze- vagy szétszerelni. 

A szivárogtató egyébként kijelentette: garantálni tudja, hogy soha senki nem látott még hasonló mobildizájnt, abszolút világelső dolgot mutat majd az okostelefonok piacán a Vivo. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.