Hirdetés

Nagyon komoly okostelefon lesz a Samsung Galaxy S10 X



|

Az 5G-s modell csúcsverziója 6,7 hüvelykes kijelzőt, 6 kamerát, 12 GB RAM-ot, 1 TB tárhelyet és 5000 mAh-s akkumulátort hozhat magával.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Samsung Galaxy S10E, Galaxy S10 és Galaxy S10+ modelleket idővel egy negyedik, 5G-s változat is kiegészíti majd. Most végre kiderültek ennek a részletei. 

Hirdetés

Kezdjük mindjárt a legjobb résszel, a specifikációkkal. Az 5G-s Samsung Galaxy S10 X-be 6,7 hüvelykes Super AMOLED képernyő kerül. A hátlapra 4, az előlapra 2 kamera. Belül 10/12 GB RAM, illetve 512 GB vagy 1 TB tárhely lesz megtalálható. Adott az Exynos 5100 5G-s modem, illetve egy 5000 mAh-s akkumulátor is. A megjelenést március 29-re tippelik a jól értesültek, és 1400-1600 dolláros vételárról hallottak. 

A dátum Dél-Koreára vonatkozik. Ott a másik három modell már március 8-án kapható lesz, elvileg 700 dollártól fölfelé. 

Az 5G-s készülék egy extra szoftveres funkciót is kínál majd, amelynek a lényege, hogy megpróbálja automatizálni a mindennapos feladatokat azzal, hogy alkalmazkodik a szokásainkhoz. De miért csak Dél-Koreában lesz eleinte elérhető? Ott márciusban már országosan elindul az 5G-s hálózat. Később persze máshová is megérkezik majd a Galaxy S10 X. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.