Hirdetés

Nagyon komolynak ígérkezik a Xiaomi Mi 11 Pro kamerája



|

A híresztelések alapján a Samsung S21 Ultra kamerájával is felveheti a versenyt.

Hirdetés

Nemrégiben szó volt arról, hogy várhatóan mikor fog megjelenni a Xiaomi legújabb okostelefonja, az Mi 11 a globális piacon, viszont egyelőre a gyártó hivatalos bejelentésére még várni kell. Eközben Kína legnagyobb közösségi hálózatán, a Weibón kiszivárgott néhány információ az egyelőre nem bejelentett Xiaomi M11 Pro készülékkel kapcsolatban is, amely egyes híresztelések szerint akár 120x zoom funkciót kaphat.

Hirdetés

A Weibo felületén terjesztett képek alapján a Xiaomi Mi 11 Pro hatalmas kameraszigetett kapott, annak négy lencséje mellett pedig látható a jelentős zoomra utaló 120x felirat. A szivárogtatás szerint az elsődleges kamera várhatóan 50 megapixeles lesz a Xiaomi legjobb készülékeitől eltérően, amelyekben 108 megapixeles ugyanez a szenzor.

A Weibón a legtöbben a Samsung Galaxy S21 Ultra kamerájához hasonlítják az Mi 11 Pro funkcióit, illetve említésre kerültek még az Mi 11 Extreme Edition és az Mi 11 Lite nevek is. Ezekről egyelőre részleteket nem tudni, de úgy tűnik, hogy a Xiaomi Mi 11 család igencsak szélesre fog bővülni.

Az Mi 11 Pro várhatóan a Qualcomm Snapdragon 888 chipsetet kapja, illetve a kizárólag Kínában elérhető Mi 10 Ultra készülékhez hasonlóan támogatni fogja a 120W-os gyorstöltést és a 80W-os vezeték nélküli töltést is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.