Hirdetés

Nagyon lapos lesz a OnePlus 5



|

A gyártó ügyvezetője szerint a legvékonyabb zászlóshajó lesz a OnePlus 5.

Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a OnePlus 5, amelyről már tudjuk, hogy igen nagyot szól majd: Snapdragon 835-ös lapka dolgozik majd benne, a hátsó kamera fejlesztését pedig a DxO segítette. Az ujjlenyomat-olvasó az előlapra kerül, és marad a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó. 

Hirdetés

Egyelőre ennyi biztos, ezeket hivatalosan is megerősítették már. Azonban a OnePlus társalapítója és ügyvezetője, Pete Lau, a kínai Weibón egy további érdekességet is elárult

Ezek alapján a OnePlus 5 nagyon vékony lesz, méghozzá olyannyira, hogy a zászlóshajók mezőnyében a leglaposabb készüléknek számít majd. 

A fordításból mindenesetre nem derült ki egyértelműen, hogy a OnePlus saját zászlóshajóira gondol vagy pedig a jelenlegi teljes androidos kínálatra. Panaszra persze nem lesz okunk, elvégre a OnePlus 3T a maga 7,35 milliméterével eleve nem számított vastagnak. 

Kiderült továbbá, hogy a felhasználói élménybe nem rondít bele a vékonyabb ház, továbbá az, hogy Pete Lau már most is a OnePlus 5-öt használja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.