Hirdetés

Nagyon látványos egy heves villámlás az űrből nézve



|

A Bahamákon vihar tombol, amit a helyiek valószínűleg nem úgy élnek meg, mint mi, akik csak a műholdfelvételt nézzük.

Hirdetés

A meteorológusok most épp azt figyelik, mivé fejlődik a Bahama-szigetek környékén formálódó légköri képződmény, de úgy néz ki, nem lesz belőle mindent elsöprő trópusi vihar, mivel már elhalad a lakott területek felett, mire veszélyt jelentene a lakosságra.

Hirdetés

Egyelőre heves zivatarok és villámlás figyelhető meg, ami valószínűleg igen kényelmetlen az érintetteknek, de az égből nézve egészen szép. A GOES-16 műhold által rögzített felvételekből az alábbi videó állt össze:

Aki esetleg még több hasonló felvételt szeretne látni (esetleg valós időben), megtalálja a National Oceanic and Atmospheric Administration oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.