Hirdetés

Nagyon látványos frissítéseket kaphat a Samsung Galaxy S10



|

Állítólag egy szoftverfrissítéssel 25 wattosra okosítanák a gyorstöltést, illetve szuper éjszakai móddal erősítenék a kamerákat.

Hirdetés

Ice Universe általában megbízható információkat szállít a Samsung jövőbeli terveivel kapcsolatban, és nemrég azt állította, hogy igen komoly szoftverfrissítést fontolgat a Samsung a Galaxy S10 modellekhez. 

Hirdetés

A Samsung kínai vállalatának elnöke állítólag arról beszélt egy konferencián, hogy a készülékek gyorstöltési rendszerét 25 wattosra gyorsítanák. A Galaxy S10 5G egyébként gyárilag 25 wattos gyorstöltéssel jelenik majd meg, a legújabb, középkategóriás Galaxy A modellek pedig szintén 25 wattos töltéssel dolgoznak. 

A 25 wattos gyorstöltés remek extra lenne, persze a kínai gyártók igyekeznek mindenkit megelőzni (a Huawei Mate X 55 wattos töltéssel jön, az Oppo SuperVOOC adapterei 50 wattosak, a Xiaomi pedig bemutatta a 100 wattos töltőjét nemrég). 

A másik újdonságot a szuper éjszakai mód jelentheti. Ez hasonló lenne a Google Night Sight funkciójához. Ilyenkor vaku nélkül is olyan éjszakai fotó készíthető, mintha valaki felkapcsolta volna a villanyt. A Samsung jelenlegi Bright Night funkciója bár remek, azért a Night Sight vagy a Huawei éjszakai mód teljesítményét nem éri el, és kizárólag automatikusan aktiválódik. 

A két nagy újdonságot elhozó OTA frissítés talán hamarabb is befuthat, mint gondolnánk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.