Hirdetés

Nagyon más lesz a Windows 10X Start menüje



|

A jelek szerint a Windows 10 és a tavaszra várható Windows 10X teljesen különböző Start menüket kapnak.

Hirdetés

Elég sokat késett a Windows 10X, de ha minden jól megy, idén tavasszal végre megérkezik, először a szimpla kijelzős gépekre, utána a dupla képmegjelenítővel rendelkező PC-kre is. A Windows 10 azonban nem megy sehová, sőt, vizuális megújuláson esik majd át - erről már többször lehetett hallani. Most viszont úgy néz ki, hogy a két rendszer Start menüje elég különböző lesz. 

A Windows 10X esetében alapvetően a képernyő közepén lebeg majd a Start menü, és igazából appokhoz és weboldalakhoz kapunk majd ebben hivatkozásokat. A Windows Central munkatársa egy képet is előásott arról, hogy mire lehet számítani.

Hirdetés

Ezek alapján nem biztos, hogy kapunk mappákat és csoportosítást például. 

A Sun Valley frissítéssel ugyanakkor a Windows 10 Start menüjét is erősen átalakítják. Minden ismerős marad, de a Start menü már itt is lebeg majd, elválasztják a gombjától.

A műveletközpont még drámaibb változáson megy át, ezt egyesítik a tálca értesítési területével. Ez a frissítés idén őszre, az októberi csomagba várható, a 21H2-es verzióhoz. 

Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.