Hirdetés

Nagyon megosztó kameramodullal jöhet az iPhone XI



|

A legutóbb kiszivárgott vázlatok és információk alapján a megosztó dizájntervek mellett döntött az Apple.

Hirdetés

Az iPhone XI széria csak hónapok múlva érkezik, de nemrég egy komoly szivárgás került elő, vázlatokkal, tervrajzokkal, amelyek megerősítik, hogy milyen dizájn mellett döntött az Apple. 

Hirdetés

Az elmúlt hetekben sokan jelezték, hogy kifejezetten rondának tartják azt az elképzelést, amely alapján a hátlapi tripla kamerát a bal felső sarokban helyezné el az Apple, azonban nem olyan rendezett formában, mint a Huawei a Mate 20 Prón. A jelentések szerint azonban a "küklopszdizájnnal", vagyis a horizontális kamerarendszerrel szemben ezt választotta az Apple végleges tervként. 

A rendszerrel kapcsolatos részletekről nem sokat tudni, de az eddigi tippek szerint a 14 megapixeles fő kamerát egy 10 megapixeles telefotós egészíti ki a modul bal felén. A jobb oldalra került a 4-LED-es vaku, egy harmadik kamera, alá pedig egy ToF szenzor a jobb portréfotókhoz és AR-funkciókhoz. Steve Hemmerstoffer ráadásul egyesítette a mostani tervrajzokat és a CAD-alapú, renderelt anyagokat, és az egyezés tökéletes

Bár a bemutatóig még bármi változhat, abban a legtöbben egyetértenek, hogy nagyjából ezt, a képeken látható irányt tartja majd az Apple. Az elmúlt évek alapján a bemutatóra szeptember 10-én vagy 11-én számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.