Hirdetés

Nagyon megy a OnePlus Bullets Wireless fülhallgatója



|

A OnePlus vezére szerint a OnePlus X hatalmas bukás volt, de a vezeték nélküli fülhallgató elképesztően nagy siker.

Hirdetés

A OnePlus X az egyik legérdekesebb készülék volt a középkategóriás mobilok történetében, még 2015-ből. A felhasználók tetszését ennek ellenére nem nyerte el. 

Hirdetés

Az akkoriban remek külső ellenére nem volt elég vonzó az eszköz, sőt, annyira kevés fogyott belőle, hogy a OnePlus végül elkaszálta, és onnantól kezdve kizárólag a csúcskategóriás zászlóshajókra koncentrál.

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője elárulta, hogy a cége a legjobb lite kiadású zászlóshajókat szerette volna a piacra dobni, de az végül szinte senkinek sem kellett. 

Jó hír viszont, hogy a Bullets Wireless vezeték nélküli fülhallgató elképesztően nagy sikernek bizonyult. Aki ilyet szeretne vásárolni, de nem talál, az nem véletlen: a OnePlus folyamatosan próbálja feltölteni a készleteket, de nem bír a nagy kereslettel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.