Hirdetés

Nagyon menő lesz a Galaxy S10 ujjlenyomat-olvasója



|

Minőségi, ultrahangos és kijelzőbe ágyazott szenzort kap a három Galaxy S10 modellből kettő.

Hirdetés

Újra és újra felbukkannak a jelentések, amelyek szerint a Samsung Galaxy S10 már kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót kap. A Samsung Mobile ügyvezetője, DJ Koh is hozzáfűzött valamit ezekhez a hírekhez. 

Hirdetés

Az ügyvezető konkrétan azt mondta, hogy a Galaxy S10-es modellek képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasója nem optikai megoldás lesz, hanem a pontosabb ultrahangos verzió. Elárulta azt is, hogy a Samsung már 2 éve piacra dobhatta volna az olcsóbb optikai verziót, de az nem lett volna eléggé precíz. 

Ezeket az információkat kicsivel később az Apple-ügyekben nagyon pontos Ming-Chi Kuo is megerősítette. Az elemző szintén ultrahangos szenzort emleget a Galaxy S10-hez, és hozzátette, hogy a három modellből kettőben lesz ilyen. 

A 6,1 és a 6,4 hüvelykes modell kap majd képernyőbe épített ultrahangos ujjlenyomat-olvasót, míg a harmadik, 5,8 hüvelykes alapmodellnél oldalra kerül egy hagyományos szenzor (a Sony és a Motorola használtak ilyen megoldást). 

Kuo szerint a Samsung nagy erőkkel reklámozza majd a Galaxy S10 képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóját, ilyen funkciót ugyanis az Apple nem tud majd felmutatni az új iPhone-okon. A Galaxy S10-es széria a 2019-es MWC-n debütálhat, a legnagyobb modell hátlapjára pedig tripla kamera kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.