Hirdetés

Nagyon olcsó, ám annál csábítóbb lett a Nokia 2.2



|

Igazi olcsó mobil a Nokia 2.2, ennek ellenére tisztes hardverezettséggel bír, és többek között az Android 10 Q-t is megkapja.

Hirdetés

Megérkezett a HMD Global legújabb olcsó okostelefonja, amely Nokia 2.2 névre hallgat. Maga a hardver nem valami lenyűgöző, de ha már a vételárat is figyelembe vesszük, akkor igen tisztességesnek számít. 

Hirdetés

A Nokia 2.2 ráadásul egy Android One-eszköz, ami azt jelenti, hogy legalább két nagy rendszerfrissítést megkap - vagyis az Android 10 Q-t és annak az utódját. Emellett a biztonsági frissítéseket három évig garantálják hozzá. 

Szintén pozitívum, hogy a cég ígéretei szerint az átlagos vételár 99 euró környékén alakul, globálisan. Indiában egyébként olyan modellek lesznek, amelyek 2/3 GB RAM-ot és 16/32 GB tárhelyet kínálnak. 

A Nokia 2.2-be egy 5,71 hüvelykes, 1520 x 720-as IPS LCD-kijelzőt építenek, ami alatt MediaTek Helio A22 chip, 3000 mAh-s akku, 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera található. Sajnos USB-C nincs, de jackcsatlakozó és microSD-foglalat igen. 

A készülékház műanyagból van, balra dedikált Google Assistant-gomb is jutott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.