Hirdetés

Nagyon praktikus kialakítást kaphat az összehajtható Motorola RAZR



|

Az összehajtható kagylómobil egy második, külső kijelzőt is kap, ami több szempontból is hasznosnak ígérkezik.

Hirdetés

Az eddigi pletykák alapján úgy néz ki, hogy hamarosan tényleg feltámad a Motorola RAZR, méghozzá összehajtható kagylómobil formájában. Míg a Samsung és a Huawei első próbálkozásának a lényege az, hogy mobilból hajtogathatunk kifelé táblagépet, addig a Motorola eszköze egy félbehajtható normál okostelefon lehet. 

Hirdetés

Ez persze nem jelenti azt, hogy összehajtva nem lehet majd semmire sem használni. Az XDA úgy tudja, hogy kívül lesz egy második kijelző, ami összehajtott állapotban mutatja a szükséges információkat (idő, dátum, értesítések, gyorsbeállítások, Google Assistant-animáció, stb...). Bár nem kínál majd teljes Android-élményt, azért lesznek érdekes funkciói. 

Kinyitott állapotban a külső kijelző érintőpadként funkcionálna, vagyis lehet majd használni a weboldalakon böngészéskor, például. Amikor pedig kinyitott állapotban megfordítjuk a mobilt, akkor a külső kijelző lesz a kereső a szelfikhez és a videohívásokhoz. Ebben a módban a normál, nagy képernyő pedig kioldógombbá változik, elég megérinteni, és elkészül a fotó. 

Az XDA szerint ezek az információk egy konkrét forrástól származnak, vagyis egyelőre kár lenne bármit kőbe vésni. Ugyanakkor minden hihetőnek és logikusnak hangzik, és akár nagy visszatérést is jelenthetne ez így a Motorola RAZR számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.