Hirdetés

Nagyon rosszul áll az Android Oreo



|

A decemberi statisztikák szerint az androidos készülékek 1 százalékán sem fut még Oreo rendszer.

Hirdetés

Az Apple iOS 11 operációs rendszere nem terjed olyan ütemben, mint az eddigi verziók. A platformot nézve a készülékek mindössze 60 százalékán fut. Az Android Oreo helyzete azonban sokkal rosszabb. Ott ez az arány az 1 százalékot sem éri el. 

Hirdetés

Bár az Oreo nem tegnap jelent meg, az androidos felhasználóknak továbbra is várniuk kell a frissítésre. Az aktuális rendszert gyakorlatilag idén is csak akkor kapják meg, ha a Google egyik okostelefonját vették meg. 

A legfrissebb statisztikák szerint a novemberi 0,3 százalékos piaci részesedését 0,5 százalékra tornázta fel az Android Oreo. Érdemi változásra a szakértők szerint leghamarabb jövő márciusban vagy áprilisban számíthatunk. 

A Nougat azért ott van az eszközök 23,3 százalékán, de a legelterjedtebb még mindig a Marshmallow (29,7 százalék) és a Lollipop (26,3 százalék). A KitKat 13,4, a Jelly Bean 5,9 százalékon áll, míg az Ice Cream Sandwich és a Gingerbread 0,5 és 0,4 százalékon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.