Hirdetés

Nagyon rosszul sikerült az Android 10 startja



|

Hosszú órákra a bootképernyőn ragadtak a Google Pixel okostelefonjai, amikor Android 10-re frissítettek.

Hirdetés

Jó dolog, ha egy androidos okostelefon az elsők között kapja meg a Google új rendszerét, legalábbis elméletileg. Míg a többi nagy gyártó felhasználói azon bosszankodnak, hogy csak novemberben vagy akár februárban kapnak majd Android 10-et, addig a Google Pixel készülékek tulajdonosai idén is elég kellemetlen hibákat kaptak az új rendszerrel. 

Hirdetés

Az Android 10 telepítésekor nagyon sok Google Pixel készülék a bootképernyőn ragadt, hosszú órákra. Volt, akinek 6 óráig használhatatlan volt a mobilja a szokásosnál kisebb OTA frissítés miatt. 

A hiba nem csak egy-egy modellt érint, állítólag mindhárom Pixel-generációban baj van, még a legutóbbi Pixel 3a modellekkel is. A telepítés ideje 30 perc és 6 óra között változik. 

Egyelőre senki sem tudja, hogy mi okozza a hibát, és az sem világos, hogy miért nem jelentkezik mindenkinél. Aki pórul jár, az nem tehet mást, várakoznia kell. A Google mindeddig nem kínált megoldást a problémára, egy termékszakértője azonban szintén a várakozást javasolta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.