Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy 13-nak hívják majd a következő iPhone-t



|

A legfrissebb pletykák szerint mégsem az "S" jelölésű vonalat viszik tovább.

Hirdetés

Nap nap után kapnak szárnyra újabb pletykák az Apple következő telefon-generációja kapcsán. Elvileg a 13-as sorszámnak kellene érkeznie, de ezt egyrészt sokan tartják szerencsétlennek, másrészt talán nem is lesz annyira innovatív a készülék, hogy indokolt legyen a váltás, így egy ideig azt rebesgették, hogy 12S néven debütálhatnak az új modellek.

Az Economic Daily News beszállítókra támaszkodó értesülései alapján viszont mégiscsak 13-as szám kerül majd az új modellek nevében, amikből ezúttal is 4-et dob piacra az almás cég.

Hirdetés

iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max néven találjuk majd meg a telefonokat, attól azonban nem kell tartani, hogy a szerencsétlen szám bárhol felbukkanna, hiszen az Apple ezt sem a telefonokra, sem a dobozra nem írja rá az iPhone 7 óta.

Persze a hivatalos bejelentésig nem tehetünk mást, mint figyelgetjük a pletykákat, és reméljük, hogy az Apple tud majd elég készüléket gyártani, hogy kiszolgálja azt a hatalmas tömeget, aki idén is váltani akar.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.