Hirdetés

Nagyon ütős a OnePlus 6T McLaren Edition gyorstöltése



|

Tényleg képes 20 perc alatt 50 százalékra tankolni az akkumulátort az új modell Warp Charge gyorstöltési technológiája.

Hirdetés

A OnePlus 6T McLaren Edition nem csak a McLaren logója és a készülékben lévő 10 GB RAM miatt különleges, hanem azért is, mert ebben debütált a gyártó legújabb gyorstöltési rendszere, a Warp Charge 30. A jövőben ez váltja le a Fast Charge-ot (ami eddig Dash Charge néven futott). 

Hirdetés

A OnePlus nemrég közzétett némi bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a Warp Charge 30 valóban képes 0-ról 50 százalékra feltankolni az akkumulátort mindössze 20 perc alatt. 

Ehhez a OnePlus 6T McLaren Edition egy 30 wattos adaptert használ, és sikeresen küzd meg azzal a hőterheléssel, ami normál esetben a CPU-t és a GPU-t kínozná, amelyek emiatt belassulnának. A terhelést teljes mértékben az adapter kapja, a mérnökök újradolgozták a biztonsági mechanizmusokat. Nyolc rétegű védelmi lapka gondoskodik továbbá az akku lehűtéséről. 

Mindennek hála a OnePlus 6T McLaren Edition alaposan megelőzi töltési időben a Samsung Galaxy Note 9-et és a Google Pixel 3 XL-t. 1 óra alatt gyakorlatilag végez a készülék. Az egyetlen ellenfele a Huawei Mate 20 Pro, amelynek a 40 wattos töltője körülbelül ugyanannyi idő alatt tölti fel a valamivel nagyobb akkut. Ugyanerre a következtetésre jutott egyébként Arun Maini és Matthew Moniz is a tesztjeiben (sokan hiányolták az iPhone XS Maxet és a gyári lassú töltőjét, csak a vicc kedvéért). 

Apró adalék, hogy a többi OnePlus készüléket az új adapter nem tölti gyorsabban az eddiginél, tehát a gyorsabb töltéshez nemcsak új adapter, új okostelefon is kell a technológiák miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.