Hirdetés

Nagyon ütős hardvert kaphat a következő Redmi Note 9 mobil



|

120 Hz-es képfrissítésű kijelzőt és 108 megapixeles kamerát építhet a legújabb Redmi Note 9 modellbe a Xiaomi.

Hirdetés

A Redmi márka eddig sem maradt szégyenben piacon ár-érték arányban, de most már egyenesen a csúcskategóriát megcélzó számokkal támad a gyártó. A Digital Chat Station úgy tudja, hogy a Xiaomi a Redmi márkáján keresztül hamarosan kiad egy új Redmi Note 9 mobilt, amelybe 108 megapixeles fő kamerát és 6,67 hüvelykes, full HD+ felbontású, 120 Hz-es képfrissítésű kijelzőt épít Gorilla Glass 5 védőüveggel. Mindehhez 4800 mAh-s akku és 33 wattos gyorstöltés társulhat. Ezek azért valóban elég impozáns adatok.

Hirdetés

A 2020-as év ugyanakkor folyamatosan bizonyította, hogy ezek a nagy számok nem megfelelő szoftverek és optimalizáltság mellett mit sem jelentenek, csupán a reklámokban hangzatosak. Elvégre nem sokat ér egy 4000-5000 mAh-s akku, ha a rosszul optimalizált rendszer következtében az egy napos üzemidőt is alig tud összehozni.

A jelek szerint a közép- és belépőkategóriában elképesztő számokra és menő hardverekre számíthatunk, azt viszont csak remélni lehet, hogy a használati élmény nem olyan lesz, mint a szintén divatos 2-5 megapixeles makrókameráké...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.