Hirdetés

Nagyon vonzó táblagéppel állt elő a Samsung



|

Bár csak 400 dollárba kerül, remek dizájnt, AMOLED-kijelzőt és nyolcmagos processzort kínál a Samsung Galaxy Tab S5e.

Hirdetés

A Samsung továbbra is egyike azon nagyon kevés cégeknek, amelyek minden évben minőségi táblagépeket dobnak piacra, Android rendszerrel. Így lesz ez 2019-ben is. A dél-koreai gyártó hivatalosan is bemutatta a Galaxy Tab S5e-t, ami egy nagyon vonzó tablet lett. 

Hirdetés

A 10,5 hüvelykes AMOLED-kijelző 2560 x 1600-as felbontást használ, ez alatt Qualcomm Snapdragon 670-es chip található. A vételára a remek dizájn ellenére csak 400 dollár, ennyiért 4 GB RAM és 64 GB tárhely jár. A táblagép 2019 második negyedévében jelenik meg. 

5,5 milliméteres vastagságával ez a Samsung eddigi leglaposabb androidos táblagépe, ennek ellenére 14,5 órás üzemidőt garantáló, 7040 mAh-s akkumulátor fért bele. A gyorstöltés szintén támogatott, vagyis nem kell majd sokat várni az energiaforrás feltankolására. Az eszköz 400 grammos, 245 x 160 x 5,5 milliméteres, az előlap 81,8 százaléka kijelző, ami kiváló a tabletek piacán. 

Az extrák sorát erősíti a négy darab Dolby Atmos-képes hangszóró, a 13 és a 8 megapixeles kamera, USB-C port, illetve a Pogo csatlakozó a kiegészítőknek. Adott továbbá a 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 5.0, ujjlenyomat-olvasó és microSD-foglalat is. A drágább verzió 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kap. Mindegyik modellen Android 9 Pie rendszer lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.