Hirdetés

Nagyot léphet előre töltési sebességben a Pixel 6 Pro



|

Több riválisát is lepipálhatja a Google következő zászlóshajója.

Hirdetés

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb frissítése elé néz a Google Pixel-sorozat, a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro ugyanis nem csak teljesen új dizájnt kapnak, de a burkolatuk alatt is egy eddig nem látott erőforrás, a Google saját fejlesztésű Tensor chipje dolgozik majd.

A sallangoktól mentes, vegytiszta Androidot kínáló mobilok pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a Pixel 2, 3, 4 és 5 mind-mind októberben mutatkoztak be, így valószínűleg már nincs messze a rajt. A jeles naphoz közeledve pedig most egy újabb ígéretes hír látott napvilágot, ezúttal a töltés sebességéről.

Hirdetés

A kommunikációs eszközök helyi engedélyezésért felelős tajvani FCC nyilvántartásában ugyanis felbukkant a Pixel 6 Pro, a feszültség (11V) és az áramerősség alapján (3A) pedig kikalkulálható, hogy 33W-os gyorstöltéssel érkezhet a drágább modell. Erről már korábban is keringtek pletykák, így az újabb szivárgással egyre biztosabbnak tűnik a dolog.

A 33W-os töltés komoly előrelépés lenne, mivel a Pixel-sorozatnál jelenleg 18W volt a maximum. A Google így ráadásul lepipálná a nemrég bemutatott, legfeljebb 20W-ot támogató iPhone 13-at, de még a Samsung Galaxy S21-et (25W) is. Ugyanakkor említhetünk jóval erősebb példákat is: ilyen a OnePlus 9 (65W), vagy a  Xiaomi 11T Pro, ami már egyenesen 120W-tal nyeli a kakaót.

A Pixel 6 Pro kapcsán egyébként 5000 mAh-s akkumulátorról, 12 GB RAM-ról, és 6,71 hüvelykes, 120 Hz-es kijelzőről szólnak a pletykák, míg a megfizethetőbb Pixel 6-ba 4,614 mAh-s telep, 8GB RAM és 6,4 hüvelykes (90 Hz) megjelenítő kerülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.