Hirdetés

Nagyot nőtt a Spotify felhasználói tábora



|

Éves szinten 29 százalékkal nőtt a Spotify havi szinten aktív felhasználóinak a száma.

Hirdetés

Sok más céghez hasonlóan a Spotify is kiadta a 2020 második negyedéves pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, hogy a svéd streamingplatform éves szinten 29 százalékkal tudta növelni a havi szinten aktív felhasználóinak a számát. Ők immáron 299 millióan vannak, ami 5 százalékkal több, mint az első negyedévsorán. A prémium előfizetők száma szintén nőtt. A várakozásokat különösen Amerikában múlta felül a Spotify.

Hirdetés

Remekelt továbbá Indiában is, főleg a marketingkampányoknak köszönhetően. A leggyorsabb növekedést pedig Latin-Amerika és a világ többi részre hozta 33 és 58 százalékos éves emelkedéssel.

Június 30-ra a Spotify szerint egyébként visszaállt a zenefogyasztás mennyisége a világjárvány előtti szintre, minden régióban. Elsőként ezen belül is Ázsiában és az EU-ban rendeződött a helyzet. Az autóban azonban még így is 10 százalékkal kevesebbet hallgatják a Spotifyt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.