Hirdetés

Nagyot szól majd a Samsung Galaxy Watch



|

A hírek szerint a Google Wear OS rendszerével érkezhet a Samsung rendhagyó okosórája.

Hirdetés

Egyre csak szaporodnak a Galileo kódnéven ismert Samsung Gear S4 okosóráról szóló pletykák. Állítólag két méretben készül, és nemrég a Samsung levédette a Galaxy Watch és a Galaxy Fit neveket is. 

Hirdetés

Az Ice Universe értesülései szerint a Samsung egy olyan okosórán dolgozik, ami a Google Wear OS rendszerére építkezik. A Samsung a 2014-es Gear Live és az eredeti Galaxy Gear kivételével minden viselhető eszközére Tizen rendszert rakott, vagyis nagy újdonságról lesz szó. Azt egyelőre nem tudni biztosan, hogy a Tizen megmarad-e a kínálatban, vagy teljes egészében vált a Samsung. 

A szivárogtatók szerint a Samsung és a Google jelenleg egy új zászlóshajón dolgoznak, ami az okosórák királya lesz. Ez érkezik meg 2018 második felében, és állítólag már az is eldőlt, hogy nem Gear S4 néven, hanem Galaxy Watch felirattal. 

A Qualcomm az új Snapdragon chipjével kapcsolatban eközben megerősítette, hogy a Google és több partnere is Wear OS-alapú eszközökön dolgoznak, amelyek az új lapkára építenek, és már az ünnep előtt megjelenhetnek a boltokban. Ezek között lesz egy új zászlóshajó is, ami a Wear OS és az új chip minden tudását kiaknázza. Azt persze nem erősítette meg a Qualcomm, hogy ez a Google és a Samsung közös munkája lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.