Hirdetés

Nagyot szólhat az LG V30



|

6 hüvelykes FullVision OLED-kijelzőt kap a készülék, de kisebb lesz, mint a V20.

Hirdetés

Az LG érdekes dolgokat árult el a következő csúcskészülékéről, az LG V30-ról. A gyártó azt állítja, hogy ez lesz az első olyan modell, amely már műanyag FullVision OLED-kijelzővel érkezik. Az utolsó OLED-kijelzős modell a 2015-ös G Flex 2 volt. 

Hirdetés

A kijelző hasznos lehet a VR-alkalmazások kiaknázásában, ráadásul a kiélezett verseny miatt ez a remek alkalom arra, hogy az LG visszahozza az OLED-panelt. 

A mostani lesz a legnagyobb, amit az LG az elmúlt négy évben piacra dobott, azonban a FullVision formának köszönhetően a készülék kisebb lesz, mint a V20. Eközben ráadásul a felső keret 20 százalékkal, az alsó 50 százalékkal zsugorodik. Az LG márkajelzése a hátlapra költözik, ezzel pedig további extra helyet ad a képernyőnek. 

Mivel a kijelző műanyagból készül, ezért a széleit meg tudják hajlítani, ennek hála pedig jobb lesz kézben tartani. Kívülről Gorilla Glass 5 üveg védi majd, beégéstől nem kell tartani, az üzemidő pedig kedvezőbb lesz. 

Az LG V20 egyébként 5,7 hüvelykes kijelzőt kapott tavaly, míg az idei V30-ba egy 6 hüvelykes kerül, de 18:9-es képaránnyal. 

A pletykák szerint a másodlagos kijelzőt szoftveresen pótolják, maga a panel pedig a HDR 10-et is támogatja majd, valamint a Google Daydreamet. A kamera f/1.6-os rekeszértékkel és kiváló éjszakai felvételekkel újíthat, továbbá remek audioélményt is emlegetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.