Hirdetés

Nagyot ugrik majd teljesítményben a Samsung Galaxy S11



|

A beépített hardverelemeknek köszönhetően a Galaxy S10-re is ráver majd teljesítményben az új csúcsmodell.

Hirdetés

Néhány napja szivárgott ki, hogy a Samsung véglegesítette a Galaxy S11 mobilok terveit, vagyis a dizájnt, illetve a készülékekbe kerülő hardverelemek listáját is. 

Hirdetés

A Galaxy S11 széria már a One UI 2.0 kezelőfelülettel érkezik, a béta kódjából pedig kiderült, hogy az új, jövő évi csúcsmobilokba az Exynos 9830-as SoC-t építi a gyártó. Tehát tényleg nem az Exynos 990-et. Az Amerikába szánt modellekbe értelemszerűen a Qualcomm megoldása, a Snapdragon 865 kerülhet. 

Teljesítményben nem csak az SoC ad majd pluszt az idei szériához mérten, hanem egyéb hardverelemek is. 

Állítólag a Galaxy S11 modellekbe már UFS 3.0 tárhely és LPDDR5 RAM kerül. Mindkettő előrelépés az UFS 2.1 és az LPDDR4X után. A régebbi technológiák nagyjából fele akkora adatrátákat garantálnak, tehát a Galaxy S11 mobilok tényleg nagyon gyorsak lesznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.