Hirdetés

Nagyra nőtt a Diesel új okosórája



|

A Google Wear OS rendszerét futtatja a Diesel Full Guard 2.5, amely 56 milliméteres készülékházzal érkezik.

Hirdetés

A Diesel az idei IFA kiállításon mutatta be az On Full Guard okosórájának az utódját. Ez lett az On Full Guard 2.5, ami igazán hatalmasnak számít. 

Hirdetés

Az okosóra készülékháza 47 x 56 milliméteres, vagyis alaposan túlszárnyalja a Samsung Galaxy Watch nagyobbik, 46 milliméteres verzióját is. 

A Diesel újdonsága 8 milliméterrel nagyobb, mint az elődje, ennek ellenére a képernyője kisebb, ezúttal 1,39 hüvelykes. A viselhető eszköz négy eltérő stílusban lesz elérhető: a különböző színekhez eltérő szíj társul. 

Az okosóra belsejében a Qualcomm Snapdragon 2100-as lapkája található, 4 GB belső tárhellyel. Az óra Wear OS rendszert futtat, van benne NFC, támogatja a Google Payt. A pulzus követése megoldott, van beépített GPS, illetve 3ATM-es vízállóság is. A Diesel szerint úszni is lehet az órában, aminek az akkumulátora 2 napos üzemidőt biztosít egy feltöltéssel. 

A Diesel On Full Guard 2.5 októberben jelenik meg, de az árát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.