Hirdetés

Nagyszerű kijelzővel és S Tollal debütált a Samsung Galaxy Tab S4



|

DeX módban asztali környezetben is képes az appok futtatására az új, prémium táblagép, ami végre hivatalosan is bemutatkozott.

Hirdetés

Mostanra gyakorlatilag kizárólag a Samsung és a Huawei kínálnak csúcskategóriás táblagépeket az androidos mezőnyben. A legújabb és legjobb megoldást a most bemutatkozott Samsung Galaxy Tab S4 jelenti, ami gyakorlatilag egy laptop kiváltására is alkalmas bizonyos helyzetekben. 

Hirdetés

A táblagép S Tollal jön, vagyis a rajzolás, írás és egyéb műveletek is könnyedén elvégezhetőek, ráadásul DeX módban asztali környezetben is képes az appok futtatására a tablet. 

A vételára 650 dollár, ezért jár az S Toll is, de az opcionális Book Cover Keyboard felára 150 dollár. 

A 10,5 hüvelykes, 2560 x 1600-as AMOLED-kijelző az előlap 79 százalékát teszi ki. Alatta Qualcomm Snapdragon 835-ös SoC, 4 GB RAM, 64/256 GB tárhely található, illetve egy microSD-foglalat. A hátlapra 13, az előlapra 8 megapixeles kamera került. A négy darab, 1,2 wattos hangszóró Dolby Atmos-képes, és az AKG finomhangolta. Adott a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 5.0 és az LTE-támogatás is. 

A 7300 mAh-s akkumulátor a gyorstöltést is támogatja, videózással akár 16 órás üzemidő is elérhető. 

Ujjlenyomat-olvasó nincs, de íriszszkenner és arcfelismerés igen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.