Hirdetés

Nagyszerű videókat vesz fel a Sony Xperia 1



|

Új kedvcsináló videókban igyekszik kihangsúlyozni a nemrég megjelent Xperia 1 videós képességeit a Sony.

Hirdetés

A Sony Xperia 1 a napokban jelent meg a piacon, és bár a gyártó vonzereje erősen megkopott az utóbbi években, azért az Xperia 1 sokak számára lehet érdekes a 21:9-es, 4K-s OLED-kijelzőjének és a tripla hátsó kamerának hála. A Sony alapvetően a kamerára épít, és éppen ezért több promóciós videót is kiadott, amelyekben az Xperia 1 videós képességeit dicséri. 

Hirdetés

A Cinema Pro például egy olyan funkciócsomag, amelynek hála a videók sokkal természetesebbnek néznek ki, moziszerű jegyekkel. A színpaletták mellett erről az alapértelmezett, mozis, 24-es frame-ráta gondoskodik, a változó záridők pedig jobban megőrzik a részleteket. A felvételek során ráadásul el lehet dönteni, hogy a háromból melyik kamera rögzítsen. 

Szintén kiemelték az Optical Steady Shot videós funkciót, ami hibrid, optikai és elektromos stabilizálási rendszert használ a rázkódásmentes videók érdekében. Természetesen ilyet a többi gyártó is kínál, de a Sony azt állítja, hogy az Xperia 1 áll a legközelebb a moziszintű kamerás élményhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.