Hirdetés

Nagyszerűek az Apple régi háttérképei



|

Az iOS 11 visszahozta a legendává vált háttérképeket az eredeti iPhone-ról.

Hirdetés

Az iOS 11 a menetrendnek megfelelően jelent meg, számos iPhone és iPad készüléken elérhető. Sok új funkciót hozott magával, és még némi nosztalgiát is. Amint arra a PhoneArena emlékeztet, az Apple elérhetővé tette azokat a háttérképeket, amelyek az eredeti iPhone-on is rajta voltak, és azóta legendává váltak. 

Hirdetés

Mindez nagyszerű módja az iPhone tizedik évfordulós ünneplésének - elvégre bárki úgy "öltöztetheti" fel a jelenlegi almás okostelefonját, ahogyan azt 10 éve tették az első tulajdonosok. 

Akinek volt eredeti iPhone-ja, az persze elgondolkozott mostanra: azon az okostelefonon nem is volt háttérkép. Ez így igaz, az első iPhone egy üres, fekete képen jelenítette meg az appok ikonjait. Ennek talán az volt a célja, hogy kíméljék az erőforrásokat. Most viszont már van egyszínű fekete háttér az iOS 11-ben, és ennyien sosem rajongtak még egy sima fekete képért. 

Az első iPhone-nak azonban a zárolt kijelzőjén a Föld volt látható - ez is visszaköszönt az iOS 11-ben. Érdekesség, hogy normál háttérképet csak az iOS 4-től kezdve lehet használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.