Hirdetés

Nálunk is elindult a Google Családi Kapcsolat



|

Számos európai országban startolt el a Google újdonsága, amely segít nyomon követni, hogy a gyermekünk hogyan használja az androidos eszközét.

Hirdetés

A Google összesen 27 európai országban indította el nagy csendben a Google Családi Kapcsolat (Google Family Link) szolgáltatását. Ez egy darabig csak Amerikában működött, immáron azonban az EU nagy részében is használható. 

Hirdetés

A Google Családi Kapcsolat nemrég ezekben az országokban startolt el: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia. 

Az előző hónapokban a Google Családi Kapcsolat más régiókban is elindult. A Google Play Áruházból letölthető app segítségével a szülők létrehozhatnak Google-fiókokat a gyerekeiknek, és ezeken keresztül kezelhetik a gyerekek által használható appokat, figyelhetik a képernyő előtt eltöltött időt vagy állíthatnak be lefekvési időt az eszközre. 

Bár egyes, háttérben futó dolgok (mint a zenelejátszók vagy az üzenetküldők) teljes követése nem megoldott heti vagy havi jelentésekkel, a Google szolgáltatása remek segítség azoknak a szülőknek, akik digitális alapszabályokat fektetnének le a gyerekek számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.