Hirdetés

Napi büntetés: a férfi, aki csúcsra járatta az online meetingelést



|

Frankie LaPenna lóháton, sportmeccseken, ejtőernyőzés közben meetingel, és kollégái csak sejthetik, épp hol jár.

Hirdetés

Az elmúlt két évben mindenkinek bőven kijárt az online meetingekből, amiknek annyi előnye legalább volt a személyes megbeszélésekkel szemben, hogy csak a fejünk látszott, az, hogy mit csinálunk a kezeinkkel vagy mit viselünk derék alatt, nem. Valószínűleg sokan még annak ellenére is többször tartanak online megbeszéléseket, mint korábban, hogy már be lehet, vagy be kell járni az irodába.

Frankie LaPenna a TikTokon vált ismertté, részben azzal, hogy extrém helyzetekből bejelentkezve vesz részt Zoom meetingeken.

Hirdetés

A platformon 3,8 millió követőt gyűjtött, kevés olyan videója van, ami nem érte el az 1 millió megtekintést. 

Frankie a hátára szerelt zöldháttérrel, egy GoPróval, illetve a derekára és nyakára erősített szerkezetre szerelt laptoppal, kamerával járja a világot, egyre extrémebb helyekről Zoomolva, miközben látszólag egy komoly megbeszélés zajlik. A beszélgetés többi résztvevője csak azt látja, hogy mi történik vele, azt nem, hogy hol jár épp. Az alábbi videóban számos kalandja látszik, egyiket sem érdemes utánozni.

A bajsza egyébként külön tiszteletet érdemel követői szerint. Egyetértünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.