Hirdetés

Napi büntetés: a redditezők szerint csak CGI a Ted Lasso sorozat egyik színésze



|

Ha viszont tényleg az, akkor nagyon fejlett lehet, mert még az írásba is besegít.

Hirdetés

Az internet a konteóhívők legjobb barátja, hiszen a különböző fórumokon pillanatok alatt egymásra találhatnak az elképesztőbbnél elképesztőbb elméletek támogatói, közös erővel szőve tovább a szenzációs leleplezéseket.

Az elmúlt időszakban az Abandoned című horror körül szerveződött, minden bokorban Hideo Kojimát felfedező mozgalommal foglalkoztunk a legtöbbet, most viszont egy sokkal viccesebb elmélet bukkant felszínre a Reddit bugyraiból.

Hirdetés

A sztori az Apple TV+ népszerű vígjátéksorozata, a Ted Lasso egyik főszereplőjéről szól: Roy Kentről a jelek szerint sokan úgy gondolják, hogy nem is igazi ember, hanem csak egy CGI karakter. A kiöregedő, zsémbes futballistát persze egy hús-vér színész, Brett Goldstein játssza, akit alakításéért Emmy-díjra is jelöltek, sőt, íróként is besegít a produkció készítésében.

Ez azonban nem tartja vissza a konteóhívőket, akik szerint a karakter valójában az Apple titkos CGI technológiájának főpróbája, amit hamarosan bejelenthet az almás vállalat. Íme, néhány aranyköpés a témát elindító Reddit-posztból:

"Esküszöm, hogy 100%-ban CGI, világít a képernyőn, olyan a mozgása és a beszéde, mint egy Halo karakternek."

"Köszönöm Istenem, hogy létezik ez a thread…ez volt a legnagyobb kérdésem, mióta elkezdtem a sorozatot…mi a f*sz folyik itt? Tuti, hogy CGI, vagy valami ilyesmi."

"Roy Kent karaktere úgy néz ki és úgy játszik mintha a GTA-ból szalajtották volna."

A jelenség okát ugyan csak találgatni lehet, de a hajmeresztő elmélet talán azért kaphatott szárnyra, mert Goldstein tényleg kissé "darabosan" játssza a karaktert, ezzel is hangsúlyozva annak faragatlan, szociális interakciókban végtelenül esetlen voltát. A poszt viszont akkorát szólt, hogy maga a színész is reagált rá a Twitteren.

"Ez a végső nyilatkozatom a témában. Szokás szerint egy rakás őrült szarság történt ma az interneten. Egyszer s mindenkorra szeretném tisztázni: teljesen valós és normális férfi vagyok, aki egész véletlenül egy VFX-házban él, és alapvető emberi dolgokat csinál, például renderel, bufferel és adatokat továbbít."

Magyarán Goldstein nem szívta mellre a CGI-vádakat, és inkább viccelődve igyekszik kezelni az ügyet. Mi mindenképp jót derültünk a témán, ami a maga módján még passzol is a Ted Lasso remek humorához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.