Hirdetés

Napi büntetés: csúnyán elbánt az MI szegény Duke Nukemmel



|

Valaki egymásnak eresztette a Duke Nukem Forevert és a mesterséges intelligencia erejét. Borzalmas lett a végeredmény.

Hirdetés

Elég régen találkozhattunk már vele egy friss videojátékban, de Duke Nukem azért továbbra is a gaming-világ egyik legtökösebb figurája, aki inkább klasszikus alkotásokban mutatta meg, hogy kell ellátni az űrlények baját.

Duke legutóbbi teljes értékű kalandja a 2011-es Duke Nukem Forever volt, ami nem aratott osztatlan sikert, de azért azt még talán így sem érdemli meg, hogy egy mesterséges intelligencia szürreális borzalmakat csináljon a címszereplőjéből.

Hirdetés

A Twitteren Tom R néven tevékenykedő művész ezzel látszólag egyáltalán nem törődött, és az MI erejét felhasználva alkotta újra Duke Nukemet, ráadásul nem is egyszer. Mivel az alap a Duke Nukem Forever volt, ezért nemcsak a főszereplőt használta fel, hanem természetesen a játék címét is. A végeredmények között találunk nem annyira szörnyű alkotásokat is, de viszonylag hamar bedurvult a buli.

Van itt deformálódott testű Duke, lecsúszott arcú Duke, a Foreverből pedig látszólag "FUKEVER" lett, ami szintén csodás. Bizarr portrék is készültek, amelyek nagyjából olyanok, mintha Duke vérfertőzésből származó, enyhén visszamaradott unokatesóit ábrázolnák.

Ha még nem volt elég a borzalmakból, akkor lessétek meg a törpévé redukált Duke-ot, akinek a feje is megnyúlt egy picit. Ez akár még egy pofás karikatúrának is beillene.

Érdemes ránézni Tom R Twitter-fiókjára, ahol még több MI által generált szörnyűséggel találkozhattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.