Hirdetés

Napi büntetés: ki ne fizetne Nintendo Switchen párezer forintot egy számológép applikációért?



|

Hiánypótló alkalmazást tett közzé a Nintendo, Netflixet nézni vagy weben böngészni mondjuk még mindig nem lehet Switchen.

Hirdetés

Nem csak videojátékok jelennek meg Nintendo Switchre, hanem különböző alkalmazások is. Vannak olyan appok, melyeket mér régóta követelnek a felhasználók, ilyen például egy tisztességes webböngésző, vagy mondjuk a Netflix. Ezeknél azonban egy sokkal fontosabb alkalmazás vált elérhetővé a mai napon.

Örökké emlékezni fogunk erre a dicső pillanatra, ugyanis 2021. május 12-én megérkezett Switchre a... számológép. Amiért 10 dollárt kell fizetned. 

Hirdetés

A Calculator app gyakorlatilag ennyi és nem több, egy 10 dollárba, azaz nagyjából 3000 forintba kerülő számológép, ami semmivel sem tud többet, mint a mobiltelefonodon szintén megtalálható, ugyanilyen funkciót ellátó alkalmazás. 

A kiadó, vagyis a Sabec tényleg büszke lehet magára, nem semmi, amit sikerült letenniük az asztalra. A hivatalos leírás szerint egyébkén az app tanulóknak és mérnököknek is nagyon hasznos lehet, viszont a multiplayer szerelmesei csalódni fognak, ugyanis a játékosszámlálónál szomorú tény várja majd őket: "1 player".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.