Hirdetés

Napi büntetés: Paint témájú karácsonyi pulcsit dobott piacra a Microsoft



|

A kötött pulcsi a rossz karácsonyi ajándék archetípusa, a Microsoft most azonban képes volt még ebből is kihozni valamit.

Hirdetés

Valószínűleg nagyon erősen kéne keresnünk az olyan karácsonyi filmeket, amikben legalább egyszer nem sütik el a "ronda kötött pulcsi mint karácsonyi ajándék"-poént. Bár ezek a felsők egyre divatosabbak, azért még mindig sokszor viccelődik velük a média, a Microsoft pedig most meglovagolta ezt a jelenséget: előállt egy MS Paint mintájú pulcsival.

Hirdetés

A poén több szinten is hat, ugyanis a Paint évtizedeken keresztül a képszerkesztő programok legfapadosabb verziójának volt kikiáltva (nem alaptalanul), így az ehhez kapcsolódó minták leginkább csak viccesnek nevezhetők, mintsem menők. Ugyanez elmondható a pulcsiról is, ami a legnagyobb jóindulattal is legfeljebb aranyosnak mondható.

A ruhadarab 70 dollárért, azaz nagyjából 21 ezer forintért került fel a Microsoft boltjába, azonban szinte egy pillanat alatt elkapkodták az összeset. A befolyó összeget a cég a Girls Who Code nevű nonprofit alapítványnak ajánlotta fel, amely azért dolgozik, hogy segítsen a nőknek betörni az alapvetően férfiak által dominált programozói szakmába.

Ugyan a pulcsik már kifogytak, de aki adakozó kedvében van, az a vásárlástól függetlenül is segíthet. Ha mindenképp szeretnétek szert tenni egy pulcsira, akkor érdemes lehet szétnézni, hogy árulja-e már valaki a neten, illetve akár a nagyinak is meg lehet mutatni a képeket, hátha képes reprodukálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.