Hirdetés

Napokon belül befuthat a OnePlus 7T Pro



|

Október 10-én debütálhat a OnePlus 7T Pro csúcsmobil, erről pedig az Amazon indiai oldala is árulkodott nemrég.

Hirdetés

A OnePlus csak nemrég rántotta le a leplet a OnePlus 7T-ről, azonban folyamatosan pletykálják, hogy jön a 7T Pro modell is. Korábban arra tippeltek a jól értesült források, hogy ez utóbbi csak Európában lesz kapható, Amerikában nem. 

Hirdetés

Hála az Amazon indiai áruházának, már tudjuk, hogy a OnePlus 7T Pro október 10-én érkezik, Indiába legalábbis biztosan. 

Az oldal eredetileg a OnePlus 7T széria október 10-i érkezését reklámozta, és bár a 7T Pro nevet nem említi, az egyik banner URL-jében a 7T Pro is benne van. 

A OnePlus 7T Pro szintén Snapdragon 855 Plus chipet és Android 10-et kap, a pletykák szerint az elődhöz képest nagyobb kijelzővel és akkumulátorral. A gyártó október 10-én Londonban tartja a következő nagy rendezvényét, ahol elvileg a OnePlus 7T Pro McLaren Edition is bemutatkozik. Emellett persze már azt is sejtjük, mit tud majd a jövő évi OnePlus 8. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.