Hirdetés

Napokon belül debütál az HTC Desire 20 Pro



|

A szebb napokat megélt HTC bizony még létezik, és hamarosan bemutatja az első Android 10-es mobilját, a Desire 20 Prót.

Hirdetés

Manapság ritkán találkozunk a nevével a mobilpiacon, de az HTC bizony még létezik, és hamarosan be is mutatja az első, gyárilag Android 10-et futtató okostelefonját. Ennek a neve Desire 20 Pro lesz, és egy ideje már vannak róla szivárgások. Most például az, hogy a hivatalos bemutatót június 16-án ejti meg a gyártó, és ez már nem is csak pletyka, hanem konkrétum: az HTC tajvani weboldalán egy poszter is megerősíti a dátumot. 

Hirdetés

A körvonalakból kiderül, hogy a fúrt szelfikamera a kijelző bal felső sarkába kerül, míg a nyújtott kameraszigetet szintén a hátlap bal felső sarkában helyezik el. Állítólag négy kamera lesz ez utóbbiban, de kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóra nem futja, a hátlapra tesznek egy kapacitív szenzort. 

Mindez a névvel együtt megerősíti, hogy itt csak egy középkategóriás modellre számíthatunk, valószínűleg Snapdragon 660 vagy 665 chippel és 6 GB RAM-mal. A 6,5 hüvelykes LCD-kijelző full HD+ felbontású lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.