Hirdetés

Napokon belül érkezik a Xiaomi 12-es széria



|

A nagysikerű mobilgyártó elárulta, hogy mikor fogják útjára indítani a Xiaomi flagship telefonok következő generációját.

Hirdetés

A Xiaominál elég gyakran kiszivárognak különféle képek és információk a készülő telefonokról és míg ez a Xiaomi 12 esetében sem volt másképp, a cég most hivatalosan is elárulta, hogy mikor is fogja útjára indítani a legfőbb telefonszéria következő generációját, amellyel együtt a gyártó saját operációs rendszerének következő verziója is bemutatkozik.

A cég a Weibo oldalán jelentette be, hogy december 28-án, pekingi idő szerint este fél nyolckor (a mi időzónánkban fél egykor) fogják megtartani a Xiaomi 12-es széria launch eseményét.

Hirdetés

A gyártó a bejelentésben azt is hozzátette, hogy a Xiaomi 12 egy kisebb méretű telefon lesz és a Xiaomi 12 Pro lesz az, ami valóban a már ismert flagship vonalat fogja továbbvinni.

Az új hardverek mellett bemutatkozik a MIUI 13-as operációs rendszer is, a poszt pedig ennek kapcsán külön kihangsúlyozza, hogy az elmúlt évek rossz tapasztalataira hivatkozva most különösen sok energiát fordítottak arra, hogy az új szoftver stabilabb és gyorsabb legyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.