Hirdetés

Napokon belül itt az új Samsung okosóra



|

Az új Gear S okosóra augusztus 30-án, az IFA kiállításon mutatja meg magát.

Hirdetés

A Samsung az idei IFA kiállításra is tartogat néhány meglepetést, az egyik pedig a következő Gear S okosóra lesz. Ezt augusztus 30-án mutatja be a Samsung Berlinben, minderről pedig DJ Koh, a Samsung mobilos üzletágának elnöke beszélt a CNBC-nek

Hirdetés

Az új modell valószínűleg a Gear S4 nevet viseli majd, és így összességében 1-2 héttel az új Apple Watch előtt mutatkozik be. 

Sajnos további információkat nem árult el az újdonságról a Samsung vezére, ezért néhány napig még rejtély marad, hogy mit tud az új okosóra. 

A Gear S3 tavaly augusztusban, 350 dolláros árcédulával mutatkozott be, de csak októberben vált elérhetővé. A mostani bemutató majdnem napra pontosan egy évvel követi a legutóbbit.

Időközben a Samsung egyébként már leleplezte a Gear Fit 2 Pro okoskarkötőjét, amelynek a legfőbb újdonsága, hogy vízálló, és úszni is lehet vele. Az új Gear S ezzel szemben teljes értékű okosóra lesz, még stílusosabb külsővel és még több funkcióval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.