Hirdetés

Napokon belül itt van a Xiaomi új slágerkarkötője



|

Június 11-én debütál a Xiaomi Mi Band 4, amely a széria első színes kijelzős okoskarkötője lesz.

Hirdetés

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor a Xiaomi bemutatja az új okoskarkötőjét. Tavaly nyár elején jött a Mi Band 3, amely igen sikeresnek bizonyult. Éppen ezért nem volt meglepő, hogy közeledik az utód, a Mi Band 4. 

Hirdetés

A Mi Band 4 okoskarkötő bemutatójára június 11-én kerül sor, és ha minden jól megy, akkor ez lesz a széria első modellje, amelybe már színes kijelzőt építenek. 

A Xiaomi Mi Band 4 elsőként Kínában jelenik meg, azonban a következő egy-két hónapon belül elvileg más piacokon is elérhetővé válik majd. Elvileg két eltérő modell is lesz, a különbséget az NFC chip és így a vételár jelenti majd. 

Méretben és dizájnban nem sok változásra lehet számítani, és a 0,78 hüvelykes kijelzőhöz elvileg most is könnyű lesz majd szíjakat rögzíteni. 

A jól értesült források 135 mAh-s akkuról beszélnek, ami 20 százalékos előrelépés lenne a mostani Mi Band 3-hoz mérten. A színes kijelző persze többet fogyaszthat, így a jelenlegi üzemidő megtartása miatt kellett valószínűleg növelni az akku kapacitását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.