Hirdetés

Naponta hoz gyönyörű háttereket a Microsoft Bing Wallpapers app



|

Megérkezett a Google Play Áruházba a Microsoft Bing Wallpapers app, ami minden nap gyönyörű új háttérképekkel szolgál.

Hirdetés

A Microsoft nemrég tette elérhetővé androidos eszközökre a Google Play Áruházon keresztül az új Bing Wallpapers nevű alkalmazását. Bár maga a Bing általában nem a felhasználók kedvence, mint kereső, abban mindenki egyetért, hogy gyönyörű háttérképeket használ hozzá a Microsoft. A Bing Wallpapers pedig a világ minden tájáról merít most lélegzetelállító háttereket, így ezentúl mobilon és táblagépen is lehet ilyeneket nézegetni az appok ikonjai mögött. 

Hirdetés

A Bing Wallpapers képes minden nap automatikusan lecserélni a hátteret, ezzel téve izgalmassá a készülékeket. A fotókhoz pedig kiegészítő információkat is kínál az app, így minden nap tanulhatunk valami újat. Az app ingyenes, reklámoktól mentes, nem kell aggódni a megszokott negatívumok miatt. 

Az egyetlen hátrány igazából a méretre szabott fotó, panorámanézet nincs, de ezen még változtathat idővel a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.