Hirdetés

Napszemüvegre hasonlító, hordható kijelzőt mutatott be a TCL



|

Túlzás lenne okosszemüvegnek nevezni, viszont legalább úgy nézhetünk filmet a strandon, hogy nem süt a szemünkbe a nap.

Hirdetés

A Google Glass elhasalt, de ez nem jelenti, hogy néhány éven belül ne jelenhetnének meg a piacon használható, mi több, hasznos okosszemüvegek. Állítólag az Apple is tervez egyet, a Facebook is bemutatta már a Ray Bannel közös megoldását, az Amazon Echo Framest szűk körben tesztelik, de ezek mellett egyelőre csak nem túl stílusos vagy praktikus termékek bukkantak fel.

A TCL sem a mindennapjainkat akarja könnyebbé (vagy minimum érdekesebbé) tenni: 2021-ben megjelenik a Wearable Display, ami külsejét tekintve olyan, mint egy napszemüveg, de lencsék helyett valójában két 1080p-s kijelzőt tartalmaz.

Hirdetés

USB-C-n keresztül lehet hozzá eszközöket csatlakoztatni (laptoptól okostelefonokon át a tabletekig bármit, ami támogatja a csatlakozást), majd nézhetjük a filmeket, játszhatunk, olvashatunk. Az élmény olyan, mintha egy 140"-es kijelzőt néznénk 4 méteres távolságból.

Azt még nem tudni, pontosan mely piacokon fog debütálni, de nem lennénk meglepve egy visszafogott start láttán. Ti hordanátok ilyet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.