Hirdetés

Natív tartalomblokkolással újított a Vivaldi böngésző



|

11 új funkcióval és 57 hibajavítással érkezett meg nem is olyan régen a Vivaldi 2.6 böngésző.

Hirdetés

A napokban frissült az egyik leginkább alulértékelt böngésző, a Vivaldi. A jelenlegi, 2.6-os verzió (pontosabban a 2.6.1566.40-es) számos újítást hozott magával. Egészen pontosan 57 hibajavítást és 11 új funkciót ígér a frissítés. 

Hirdetés

A legfontosabb újdonságot az jelenti, hogy immáron natív módon képes a zavaró tartalmak blokkolására a böngésző, a funkció pedig alapból engedélyezve van (de a beállításokban kikapcsolható). 

A felhasználói visszajelzések alapján a felhasználói profilok szekció is fejlődött, vannak új avatarral kapcsolatos opciók, és a felugró menüben profil is hozzáadható/törölhető. 

A Vivaldi 2.6 képes továbbá szűrni a mentett jelszavakat a beállításokban, javult a szoftver teljesítménye, jelzi az olvasatlan füleket, és még sok mást is tud. Windows rendszerek mellett macOS-re is telepíthető, illetve számos Linux-disztribúcióra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.