Hirdetés

Natív Windows-alkalmazásként futnak majd a Galaxy Note 20 appjai



|

A Microsoft és a Samsung hosszabb távú együttműködésének keretében mélyebb windowsos integrációt kap a Galaxy Note 20 széria.

Hirdetés

A Surface Duo megjelenéséig nincs saját mobilja a Microsoftnak, de egyébként is nagyobb közönséget ér el a Samsungon keresztül - ezért is folytatódik a két fél hosszú távú együttműködése, amelynek keretében már nem csak microsoftos appokat telepítenek a Samsung mobilokra. A Galaxy Note 20 például mélyebb windowsos integrációt kapott. A Microsoft továbbra is a Galaxy mobilokon teszi elérhetővé a legtöbb funkciót, és már nem csak a Csatolt telefon appon keresztül. 

Hirdetés

A Galaxy Note 20 mobilok esetében több egyedi app indítása is támogatott lesz az idei évben, emellett Windows 10-es PC-vel könnyebb lesz az adatok mozgatása a Microsoft és a Samsung appok segítségével.

A Samsung Jegyzetek a OneNote-tal és szinkronizál, és az Outlookban is hozzáférhető. A Samsung Emlékeztetők pedig a Microsoft ToDo, Outlook és Teams alkalmazásokkal szinkronizálnak. Ott van továbbá az Xbox Game Pass Ultimate is, ami utat nyit a Microsoft felhős gamingplatformjára, az xCloudra

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.