Hirdetés

Ne lepődj meg, ha a nyomtatód miatt összeomlik a Windows 10



|

Számos felhasználó panaszkodik a furcsa bugra a legutóbbi frissítés telepítését követően.

Hirdetés

Szokatlan hiba ütötte fel a fejét a legutóbbi márciusi Windows 10 frissítésnek köszönhetően. A Windows Latest beszámolói alapján ugyanis több felhasználó is arra panaszkodik azóta, hogy a számítógéphez csatolt nyomtató használatakor egyszerűen összeomlik a rendszer, és újra kell indítani a PC-t.

Hirdetés

A márciusi, KB5000802 sorszámú frissítés automatikus, így a legtöbb felhasználó gépén már aktív. Ugyanaz a hiba fordult elő a beszámolók szerint Kyocera, Ricoh és Zebra nyomtatók esetében is, miszerint az Office vagy a Notepad rendszerén belül nyomtatási folyamatot kezdeményezve a hírhedt kékhalál oldal köszönti a felhasználókat. A jelek szerint a Kyocera nyomtatók drivere az egyik hibaforrás, de nem csak ez a márka érintett.

A Microsoft már elkezdett dolgozni a megoldáson, a Windows Support oldalon jelezte a cég, hogy milyen hibajelzést kapnak a felhasználók, illetve a Windows érintett verzióit is vizsgálják a szakemberek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.