Hirdetés

Ne vágd kukába a Pebble okosórád



|

A Pebble kiad egy frissítést, aminek hála az okosórák a szerverek leállása után is működőképesek maradnak.

Hirdetés

A Pebble az egyik első nagy cég volt az okosórák piacán, azonban miután a Fitbit tavaly felvásárolta, hamar kiderült, hogy gyakorlatilag az egész márka örökre eltűnik. A Pebble szoftverek és szolgáltatások támogatása pedig csak 2017 végéig él. 

Hirdetés

Mint kiderült, ez még nem jelenti azt, hogy az összes Pebble okosórát a kukába kell vágni. 

A Pebble Androidon és iOS-en is frissítést adott ki, ami lehetővé teszi a viselhető eszközök használatát azután is, hogy a Pebble felhős szerverei leálltak. 

Az új appok segítenek kihagyni a bejelentkezést, betölteni az appokat és firmware-t frissíteni, akkor is, ha a Pebble szerverei nem elérhetőek. 

A Pebble a fejlesztőknek is kedvezett: az offline módban az app meg sem tud próbálni kommunikálni a szerverekkel. Ezen felül lehetőség lesz arra, hogy az appok más szerverrel kommunikáljanak, vagyis a felhő sem esik ki a képből teljesen. 

Innentől kezdve csak a fejlesztők lelkesedésén múlik, hogy a halott platform mikor tűnik el teljesen a feledés homályában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.